Het bedrijf. Onze speerpunten. Onze visie.

We hebben de middelen

Met onze vele specialisten kunnen wij u de beste tuinen leveren. Wij sturen de juiste man voor uw klus.

Nooit de oud om te leren

Door jaarlijkse nieuwe cursussen te volgen blijven wij onze kennis en vaardigheden vergroten zodat we u dé beste tuinen kunnen leveren.

Klant is koning

Voor ons zijn de afspraken die worden gemaakt tussen de klant en ons bedrijf de basis voor een goede relatie. Van hier uit kunnen wij verder bouwen.

Positieve ervaringen

Onze voorgaande klanten zijn altijd positief over ons werk en professionaliteit. Wij zorgen ervoor dat u de tuin krijgt die u verdient!

20 Jaar ervaring

Door al twintig jaar in dit vak te werken, kunnen wij met onze ervaring veel bieden.

Advies

Heeft u geen idee waar u moet beginnen? Geen probleem, wij bieden het tuinadvies wat u nodig heeft.

Welkom bij de Knegt hoveniers. Wij zijn dé tuinspecialist die al uw zorgen wegneemt en u een prachtige nieuwe of verbouwde tuin bezorgd. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en het aanleggen van tuinen. Samen zorgen wij ervoor dat al uw wensen worden vervult en dat u een prachtige tuin krijgt waarvan u nog vele jaren kan genieten. Wij zullen het werk uit uw handen nemen zodat u met een gerust hart plezier kunt hebben aan uw nieuwe tuin. Iedereen wil toch ’s ochtends heerlijk opstaan en door het raam een verzorgde en kleurrijke tuin zien?

tuin - de knegt hoveniers

Creatief

Wij willen altijd creatief blijven werken. Dit doen wij door zelf de ontwerpen en beplantingsplannen te maken. Natuurlijk nemen wij de mening van onze klanten ontzettend serieus en daarom zijn wij zo flexibel mogelijk. Wanneer u een mooie balans wilt tussen de harde materialen en het prachtige frisse groen dan zullen wij hiervoor zorgen.

de knegt hoveniers tuinen leeg halen en aanleggen

Kwaliteit en vakmanschap

Naast creatief en flexibel te werk te gaan, willen wij altijd kwaliteit en vakmanschap bieden. Ons doel is dan ook daadwerkelijk het beste resultaat te behalen en ervoor te zorgen dat elke wens van de klant wordt vervult. Wij houden ons aan de afspraken die zijn gemaakt tussen u en ons bedrijf.  Dit is onder andere ook een van de redenen waarom wij écht vakmanschap bieden.

prachtige achtertuin gemaakt door de knegt hoveniers

Blijven verbeteren

Naast goed uitgevoerd werk en professionele omgang zijn wij continu bezig met het verbeteren van onze vaardigheden, bekwaamheid en kennis. Door jaarlijkse nieuwe cursussen te volgen kunnen wij onze kennis en vaardigheden blijven vergroten en kunnen wij u de beste tuinen leveren!

Dit is waarom wij dé tuinspecialist zijn voor u. Voor vragen en of contact kunt u ons altijd een bericht sturen via Facebook, e-mail of het contact formulier invullen.

Wij staan voor creativiteit, kwaliteit en vakmanschap!”

gtag('set', {'user_id': 'UA-107434899-1'}); // De gebruikers-ID instellen op basis van de ingelogde user_id.