Het ontwerp van uw tuin

De basis van een aansprekende tuin is een goed doordacht ontwerp.

Samen nemen wij al uw persoonlijke wensen door en zullen we tot een prachtig ontwerp komen. Het is belangrijk om een goed beeld te krijgen van uw aankomende tuin, daarom zullen wij altijd alles in overleg beslissen. Een goed ontwerp is natuurlijk niet alleen een functionele tuin, maar ook al uw persoonlijke wensen moeten erin verwerkt zitten. 

Wilt u een vijver, gazon, blokhut of heeft u nog kleine kinderen?

Dan moet dit uiteraard in het gemaakte ontwerp meegenomen worden. Voor ons zijn de afspraken die worden gemaakt tussen de klant en ons bedrijf de basis voor een op maat gemaakt ontwerp en een goede relatie. Van hier uit kunnen wij een prachtige tuin creëren die volledig afgestemd is op al uw wensen.

Beplanting

Nadat het tuinontwerp gereed is, maken we een beplantingsplan. Samen vullen wij de plantvakken uit het ontwerp in. Wilt u een frisse kleurrijke tuin met veel groen? Of wilt u juist een tuin die bestaan uit betegeling? Alles kan en alles mag. De beplanting is een belangrijk gedeelte van de tuin. De beplanting straalt de sfeer uit van de tuin en daarom zullen wij rekening houden met elk aspect. Van grondsoort en kleur tot hoogte, bloeitijd en standplaats.

tuinadvies - de knegt hoveniers

Het tuin- en beplanting ontwerp vormen samen de basis van uw tuin en wij zullen ervoor zorgen dat dit naar uw wensen verloopt.

Wilt u weten hoe wij na het ontwerpen van uw tuin aan de slag gaan met de tuinaanleg? Klik dan hier ‘Tuinaanleg’.

 ‘Bij ons kunt u altijd terecht voor een persoonlijk advies!’