Tuinadvies

Heeft u geen idee waar u moet beginnen bij uw tuin? Of heeft u juist een bepaalde droomtuin in gedachten, maar u weet niet zeker of die droom waargemaakt kan worden? Geen probleem, wij kunnen beiden problemen oplossen. Of u nou een geheel plan samen met ons maakt of dat u al een mooie tuin in gedachten heeft. Wij zullen in beide gevallen samen met u een droomtuin creëren.

Wij nemen al uw zorgen weg en zullen alles voor u regelen, maar het allerbelangrijkste is dat u alle regie in handen heeft. Als u een andere tegel wilt of andere beplanting dan regelen wij dit. Samen komen we er altijd uit! Daarnaast hebben wij een ruim aanbod aan materialen, specialisten en architecten. Keus genoeg!

Wij zijn de schakel

Met al onze specialisten kunnen wij u dé beste tuinen bezorgen. Wij staan als schakel tussen u en alle leveranciers en architecten die hard aan uw tuin werken. Wij zullen uw wensen doorgeven aan de architect, deze zal dan een op maat gemaakt  ontwerp maken die wij vervolgens weer aan u presenteren.

Iets mis? Dan veranderen we het toch gewoon!

onderhouden - de knegt hoveniers

Met ons grote netwerk en vele specialisten zullen wij een op maat gemaakt advies voor u creëren wat zal resulteren in de tuin van uw dromen.

”Samen komen we er altijd uit!”