Het onderhouden van uw tuin

Een mooie tuin blijft alleen maar mooi als deze goed onderhouden wordt. Wij kunnen uw tuin gezond, fris en verzorgd houden. Een tuin- en met name de beplanting van een tuin – moet uiteindelijk groeien tot zoals de ontwerpen en u voor ogen had. Denk hierbij aan het snoeien van de beplanting en de bomen, het knippen van de hagen en de nodige grondbewerking en bemesting.

Al deze zaken kunnen wij voor u verzorgen zodat u weer opnieuw kunt genieten van uw tuin. Naast de bovenstaande punten kunnen wij u ook verlossen van het onkruid in de bestrating. Of misschien moet uw vijver uitgedund worden of moet het gazon nodig geverticuteerd worden? Ook deze zaken kunnen wij voor u regelen zonder dat u uw handen vuil hoeft te maken.

Wat bieden wij?

Wij verzorgen het onderhoud op twee manieren, namelijk op contractbasis of regiebasis. Op contractbasis zullen wij op een vooraf bepaalde tijd vast terugkomen om uw tuin te verzorgen zodat u het nooit meer vergeet. U weet dan ook meteen wat de vaste kosten zijn en u weet ook welk werk wij zullen verrichten. Of u wilt op regiebasis, dit houdt in dat u zelf kunt bepalen wanneer wij langs komen en welke werkzaamheden wij dan verrichten.

de knegt hoveniers onderhoud

Particulieren, bedrijven en instellingen maken gebruik van onze verschillende onderhoudsmogelijkheden. Wekelijks, maandelijks of misschien wel wanneer u op vakantie bent, worden de gewenste werkzaamheden uitgevoerd. De keuze ligt in uw handen en wij zullen uw wensen vervullen.

Alleen met regelmatig onderhoud kunt u blijven genieten van een prachtige verzorgde tuin.

”Goed onderhoud is een must voor uw tuin!”