Tuinadvies helpt u in veel gevallen verder. Soms heeft u al een idee van wat u wilt met de tuin, maar weet u niet zeker of deze droomtuin wel gerealiseerd kan worden. In andere gevallen kijkt u naar een tuin waar u niet blij van wordt, maar heeft u ook helemaal geen idee waar u dan wel blij van zou worden. In dergelijke situaties kan tuinadvies u op weg helpen.

De Knegt hoveniers biedt een gedegen tuinadvies door met u samen te werken. Wij luisteren naar wat u graag wilt en naar wat u zeker niet wilt. Op basis daarvan kunnen wij een eerste tuinadvies bieden, waarna wij stap voor stap kunnen toewerken naar een tuinontwerp dat aan al uw wensen en eisen tegemoet komt.

Maak een vrijblijvende afspraak

Tuinadvies Waddinxveen

Tuinadvies dat leidt tot uw droomtuin

Of u nu zelf al een heel uitgewerkt plan in gedachten heeft of juist helemaal niet; wij gaan graag met u aan de slag. Wij bieden u in alle gevallen tuinadvies dat uiteindelijk zal leiden tot het realiseren van uw droomtuin. Daar gaan we voor! Wij nemen u alle zorgen uit handen en regelen alles van A tot Z, ofwel van tuinadvies en tuinontwerp tot tuinaanleg. Zelfs wanneer u daadwerkelijk uw droomtuin door uw raam kunt bewonderen stopt onze service niet. U kunt namelijk ook bij De Knegt hoveniers terecht voor tuinonderhoud.

Wij werken niet alleen met de beste materialen, maar ook met de beste architecten en specialisten. Ons team is opgebouwd uit vakmensen die zich inzetten om uw droomtuin te realiseren. U heeft de volledige regie in handen en wij regelen het.

Wij stoppen pas wanneer u tevreden bent

Wij staan als schakel tussen u en alle leveranciers en architecten die zich inzetten om voor u een wereldtuin te realiseren. Wij luisteren naar al uw wensen en spelen deze door aan de architect. Deze zal zorgen voor de vertaling naar een passend tuinontwerp, welke wij aan u kunnen presenteren. Bent u helemaal enthousiast? Dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Het kan natuurlijk voorkomen dat er toch iets in het ontwerp niet helemaal naar wens is. Wellicht ziet u liever andere beplanting of wilt u een andere bestrating. Geen probleem! Wij passen het in een handomdraai aan uw voorkeuren aan. Wij gaan door tot u 100% tevreden bent, ook wanneer het gaat om de realisatie van een verticale tuin.

Laten we starten met professioneel tuinadvies!

Wordt u niet vrolijk wanneer u door het raam naar uw tuin kijkt? Laten we er samen iets aan doen en starten met professioneel tuinadvies. Met ons grote netwerk en diversiteit onder de specialisten zorgen wij voor een maatwerk advies dat leidt tot de tuin van uw dromen. Neemt u contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Meer informatie aanvragen