Tuinaanleg; waarmee de realisatie van uw droomtuin begint. Spannend! De Knegt hoveniers zet zich in om u blij te maken met een tuin die aan al uw wensen en eisen voldoet. Het aanleggen van tuinen is specialistisch werk, waarbij aan veel zaken moet worden gedacht. Zo moet de tuin niet alleen optimaal aan uw wensen voldoen, maar deze moet ook functioneel blijven. Onze ervaren vakmensen zijn thuis in alle soorten en maten tuinen. Wij garanderen u uw droomtuin!

Wanneer wij aan de slag gaan met uw tuinaanleg, dan doen wij dit veelal met duurzame materialen. Wij werken met passie voor ons vak en dit uit zich in veel enthousiasme tijdens het aanleggen van uw tuin. Wij zullen al onze creativiteit, vakkundigheid en kwaliteit in de strijd gooien om u dé beste tuin te bezorgen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Tuinaanleg Waddinxveen Gouda Reeuwijk

Tuinaanleg en tuinrenovatie

U bent bij De Knegt hoveniers van harte welkom wanneer u een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning met een kale tuin, bijvoorbeeld? Dan kunnen wij samen met u starten met het maken van een tuinontwerp op maat. Vervolgens kunnen wij de tuinaanleg voor u realiseren en kunt u gaan genieten van een prachtige tuin.

Naast tuinaanleg van compleet nieuwe tuinen bent u ook welkom voor tuinrenovatie van een bestaande tuin. Of u uw tuin nu in het geheel of slechts gedeeltelijk wilt laten renoveren; wij nemen u alle zorgen uit handen. Wanneer wij een tuin hebben afgeleverd die perfect aan uw verwachtingen voldoet, dan bieden wij u de mogelijkheden om ook het tuinonderhoud door onze specialisten te laten verzorgen.

Tuinaanleg aan de hand van een tuinontwerp

Tuinaanleg start uiteraard niet vanzelf. Het begint allemaal bij een tuinontwerp, waarin rekening wordt gehouden met alles wat u belangrijk vindt. U heeft de touwtjes in handen, altijd. Wij zorgen ervoor dat het maatwerk tuinontwerp helemaal naar wens is en steken vervolgens de handen uit de mouwen voor de tuinaanleg.

Het komt vaker voor dat mensen zelf niet goed weten wat zij nu belangrijk vinden in een tuin. Het is in de praktijk dan ook helemaal niet zo eenvoudig om zelf te bedenken hoe de tuin eruit moet komen te zien. Wij denken in dit geval graag met u mee en kunnen u voorzien van passend tuinadvies op basis van uw buitenruimte. Natuurlijk kunt u ook onze eerdere projecten eens bekijken om wat inspiratie op te doen.

Vraag een offerte aan voor tuinaanleg

Wij bieden u de beste garanties, of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg of bijvoorbeeld tuinonderhoud. De Knegt hoveniers staat voor kwaliteit en service. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar wanneer u eerst behoefte heeft aan meer informatie en advies.

Meer informatie aanvragen