Tuinonderhoud is belangrijk wanneer u wilt blijven genieten van een mooi verzorgde tuin. De Knegt hoveniers kan aan de hand van een maatwerk tuinontwerp een mooie tuin voor u aanleggen, maar dan is het natuurlijk zaak om de tuin mooi te houden. Dit betekent dat de tuin mooi verzorgd, fris en gezond moet worden gehouden. Hiervoor is tuinonderhoud nodig, een term die veel verschillende werkzaamheden omvat. U kunt hierbij denken aan het snoeien van beplanting en bomen, aan het knippen van hagen, aan de nodige bemesting en grondbewerking.

Dergelijke werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud zorgen ervoor dat uw tuin na jaren nog even mooi is dan op het moment van tuinaanleg. Zo kunt u blijven genieten van een mooie, sfeervolle en goed verzorgde tuin. We kunnen ons voorstellen dat u opziet tegen het tuinonderhoud, zeker wanneer tuinieren niet uw hobby is. Gelukkig bieden wij ook services op het gebied van tuinonderhoud.

Maak een vrijblijvende afspraak

Tuinonderhoud Waddinxveen Gouda

Wij voeren het tuinonderhoud professioneel uit

Tuinonderhoud is ontzettend veelzijdig. Wij hebben al enkele zaken genoemd, zoals het snoeien van bomen en beplanting, maar er komt nog veel meer bij kijken. Afhankelijk van uw tuin kan het nodig zijn om het onkruid in de bestrating te verwijderen, om het gazon te verticuteren of de vijver uit te dunnen. Dit zijn slechts enkele mogelijkheden.

De Knegt hoveniers biedt u een zeer complete service als het gaat om tuinonderhoud. Wij kunnen alle onderhoudswerkzaamheden in uw tuin professioneel uitvoeren, zodat wij u de complete zorg uit handen kunnen nemen. Alles wat u hoeft te doen is genieten van uw mooi verzorgde tuin.

Twee services voor vakkundig tuinonderhoud

Particulieren, bedrijven en instellingen zijn bij ons van harte welkom voor het laten uitvoeren van tuinonderhoud. Wij bieden twee mogelijkheden aan al onze klanten. U kunt het tuinonderhoud op contractbasis of op regiebasis laten uitvoeren.

  • Kiest u voor tuinonderhoud op contractbasis? Dan verzorgen wij het tuinonderhoud op momenten die wij vooraf met u hebben afgesproken. U heeft er dan totaal geen omkijken naar. U weet wanneer wij komen, u weet welk tuinonderhoud wij uitvoeren én u weet wat het kostenplaatje is.
  • Gaat u voor tuinonderhoud op regiebasis? Dan spreken wij geen vaste momenten of vaste werkzaamheden met u af. U bepaalt zelf wanneer wij langskomen voor het tuinonderhoud en u geeft zelf aan welke werkzaamheden u dan uitgevoerd wilt hebben. Op basis daarvan voorzien wij u van een prijsopgave.

Wilt u meer weten over tuinonderhoud?

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van tuinonderhoud of heeft u interesse in één van onze twee mogelijke services op het vlak van tuinonderhoud? Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.

Meer informatie aanvragen