3D tuinontwerp laten maken?

Bij de Knegt Hoveniers bent u aan het juiste adres voor een 3D tuinontwerp. De basis van een aansprekende en toonaangevende tuin begint bij een goed ontwerp. Wij denken met u mee en vertalen de wensen en behoeften door naar een tuinontwerp wat zowel in 3D als in 2D wordt ontworpen. Wilt u een tuin met veel groen of kiest u juist voor een onderhoudsvriendelijke tuin? Wij kunnen u adviseren op het gebied van beplanting, bestrating, verlichting en houtbouw.

Wij vinden het belangrijk om voor het tuinontwerp de samenwerking met u aan te gaan. Het is voor ons van belang om te weten wat u voor ogen heeft. Voor u is het belangrijk om een goed beeld te hebben van de mogelijkheden en van de tuin die wij uiteindelijk kunnen aanleggen voor u. Wij nemen iedere beslissing dan ook samen met u, zodat er altijd een optimale transparantie bestaat.

Maak een vrijblijvende afspraak

3D Tuinontwerp

Een tuinontwerp dat overal rekening mee houdt

Wilt u een sfeervolle blokhut plaatsen? Ziet u zichzelf al zitten in een gezellige zitkuil of liggen zonnen op een mooi gazon? Er zijn veel zaken om rekening mee te houden in een tuinontwerp. Dit betekent ook dat er veel factoren zijn om door te nemen met elkaar. Wilt u bijvoorbeeld in het tuinontwerp rekening houden met de aanwezigheid van kleine kinderen en/of huisdieren die in de tuin moeten kunnen spelen? Misschien wilt u wel een mooi aangelegde vijver met vissen of denkt u aan een verticale tuin.

Wij nemen alle mogelijkheden met u door op basis van uw wensen en eisen. Weet u eigenlijk nog helemaal niet wat u wilt met uw buitenruimte? Dat is ook geen probleem. Wij kunnen met u meedenken en u van een passend tuinadvies voorzien. Samen komen we altijd tot een tuinontwerp dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Aandacht voor de beplanting in het tuinontwerp

De beplanting is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Wanneer u de tuin een unieke sfeer wilt geven met diverse soorten beplanting, dan kunnen wij hier de nodige aandacht aan besteden in het ontwerp. Wij houden rekening met de meest uiteenlopende aspecten met betrekking tot de beplanting. Hierbij kunt u denken aan onder meer de grondsoort, de kleur, de hoogte, de bloeitijd en de standplaats.

Onze service houdt zeker niet op wanneer wij uw tuinontwerp hebben omgezet naar een prachtig aangelegde tuin. Wij kunnen u namelijk ook professioneel tuinonderhoud bieden. Zo zorgen wij ervoor dat uw tuin ook in de toekomst mooi blijft, in elk seizoen. Van De Knegt hoveniers mag u altijd een vriendelijke, betaalbare en zeer complete service verwachten.

Wilt u een maatwerk tuinontwerp?

Mogen wij uw tuin gaan ontwerpen? Dan gaan wij graag samen met u aan de slag met een mooi tuinontwerp. Wanneer wij het ideale ontwerp hebben gevonden kunnen wij overgaan tot tuinaanleg. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie aanvragen