Welkom bij De Knegt hoveniers. Wij stellen ons graag aan u voor als dé tuinspecialist met het meest complete dienstenpakket. U bent bij ons welkom voor tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en professioneel tuinadvies. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche en bieden ook uitgebreide mogelijkheden aan op het vlak van verticale tuinen.

Wij nemen uw tuinzorgen uit handen

Ons hoveniersbedrijf biedt een zeer veelzijdige service, waardoor wij u werkelijk al uw zorgen met betrekking tot uw tuin uit handen kunnen nemen. Of u nu zoekt naar de beste vakman voor tuinontwerp of naar de juiste specialist op het gebied van tuinaanleg; wij hebben de meest ervaren vakmensen in ons team.

Tuinontwerp Waddinxveen

Onze hoveniers blijven up to date

Als ervaren hoveniersbedrijf geloven wij in groei en ontwikkeling, ook als het om onze professionals gaat. Dit betekent dat de hoveniers die actief zijn binnen ons team voortdurend werken aan ontwikkeling en groei. Tuintrends veranderen voortdurend en wij zorgen ervoor dat wij alle trends op de voet volgen. Zo kunnen wij u ook tuinadvies bieden op basis van de laatste nieuwtjes. Daarnaast zorgen wij voor het op peil houden van onze kennis en kunde.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten, particulieren en bedrijven, puur vakmanschap te kunnen bieden. Dit gaat niet vanzelf. Hier is inzet voor nodig en deze inzet leveren wij graag aan onze klanten.

Een kijkje in onze projecten

In meer dan 20 jaar tijd hebben wij de meest uiteenlopende soorten en maten tuinen afgeleverd. Wij kunnen met recht zeggen dat wij trots zijn op ieder project dat wij voor onze klanten hebben afgerond. Daarom geven wij u graag een kijkje in onze projecten.

U raakt dan niet alleen beter bekend met onze veelzijdige mogelijkheden, maar hier vindt u wellicht ook de nodige inspiratie voor uw eigen tuin.

Wij zetten onze kennis en ervaring ook graag voor uw tuin in. U kunt eens vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te nemen. Wilt u eerst een gedegen tuinadvies op maat? Ook dan staan wij zeker voor u klaar.

Meer informatie aanvragen