Uw ervaren hovenier in Amstelveen

De Knegt hoveniers staat in Amstelveen graag voor u klaar met een veelzijdige dienstverlening. Wij zetten ons in om een droomtuin te realiseren voor al onze klanten. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een grote of kleine tuin, om een particuliere tuin of om een bedrijfstuin.

Wij gaan als uw ervaren hovenier uit Gouda aan de slag met uw buitenruimte om ervoor te zorgen dat deze volledig aan uw wensen en eisen voldoet.

Persoonlijk tuinadvies in Amstelveen

Wellicht heeft u al een heel mooi idee voor uw tuin en wilt u zeker weten of ons hoveniersbedrijf in Amstelveen uw plan om kan zetten in werkelijkheid. Het kan natuurlijk ook zijn dat u een tuin wilt laten ontwerpen, maar nog geen idee heeft van wat u precies wilt. In beide gevallen staat onze hovenier in Amstelveen voor u klaar met persoonlijk tuinadvies. Wij denken graag met u mee en bespreken de mogelijkheden tot in het detail met u.

Maak een vrijblijvende afspraak

Een maatwerk tuinontwerp in Amstelveen en omstreken

De Knegt hoveniers heeft als hoveniersbedrijf uit Gouda en omstreken meer dan 20 jaar ervaring binnen de sector. Wij kunnen al uw ideeën en wensen omzetten in een ontwerp dat perfect bij u past. Samen met u doorlopen wij het ontwerpproces tot er een tuinontwerp is ontstaan dat echt aan al uw wensen en eisen tegemoet komt. Vervolgens kunnen onze specialisten aan de slag om dit tuinontwerp in Amstelveen om te zetten naar werkelijkheid. Heeft u een relatief kleine tuin en wilt u toch van veel groen genieten? Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheid tot het realiseren van een verticale tuin.

Professionele tuinaanleg in Amstelveen en regio

Wij behandelen iedere tuinaanleg als een uitdaging die wij vol enthousiasme aangaan. Voor uw tuinaanleg in Amstelveen zetten wij niet alleen de beste specialisten in, maar ook de meest moderne middelen. Zo kunnen wij u altijd een uitstekend eindresultaat garanderen waar u intens van zult genieten.

Wij laten de tuinaanleg in Amstelveen verlopen volgens een planning die wij uiteraard met u delen. U weet dan ook altijd precies waar u aan toe bent.

Aanvullend tuinonderhoud in Amstelveen

Heeft ons hoveniersbedrijf uit Gouda een mooie tuin voor u gerealiseerd? Dan is het natuurlijk belangrijk om de tuin goed te onderhouden. U wilt ook over enkele jaren nog net zo intens kunnen genieten van uw fijne tuin. Daarvoor is het nodig om de tuin gezond en fris te houden.

Heeft u zelf geen groene vingers? Dan kunt u het tuinonderhoud in Amstelveen laten uitvoeren door onze ervaren hoveniers. Wij bieden twee services op het gebied van onderhoud, waardoor wij u altijd tuinonderhoud in Amstelveen aan kunnen bieden op een manier die goed bij u past.

Meer informatie aanvragen

Maak eens kennis met ons!

U kunt eenvoudig online kennis maken met onze mogelijkheden en kwaliteiten door eens een kijkje te nemen bij de eerder afgeleverde projecten. Natuurlijk maken wij ook graag persoonlijk kennis met u.

Neem contact op voor meer informatie, advies of een afspraak. Wilt u direct werkzaamheden laten uitvoeren door ons hoveniersbedrijf en wenst u hiervoor een vrijblijvende offerte te ontvangen? Wij stellen deze uiteraard vrijblijvend voor u op.